Tocană de miel cu dovleac

Tocană de miel cu dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, cuburi de dovleac, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de dovlecei de miel și Butternut, Tocană picantă de miel cu dovleac, și Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Condimentează mielul cu sare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati 1/2 cuburile de miel in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea rumenită cu o lingură cu fante pe o farfurie, rezervând picături în oală.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în cuptorul olandez. Gatiti si amestecati al doilea 1/2 cuburile de miel pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Transferați mielul în farfurie. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Gatiti si amestecati ceapa, morcovii si usturoiul in cuptorul olandez pana se inmoaie usor, 3 pana la 5 minute. Se amestecă cuburile de miel și orice sucuri acumulate, roșii, ciorbă de vită, cimbru și rozmarin în amestecul de ceapă și se fierbe în timp ce se răzuiesc bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Acoperiți cuptorul olandez cu un capac rezistent la cuptor.
Gatiti tocanita in cuptorul olandez acoperit in cuptorul preincalzit pana cand mielul este fraged, 2 pana la 3 ore. Amestecați cuburile de dovlecei de nucă în tocană, recuperați cuptorul olandez și reveniți la cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, 20 până la 25 de minute.