Tocană de miel cu cartofi noi

Friptura de miel cu cartofi noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 527 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de vin plin de corp, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de miel cu ceapă Cipolline și cartofi, Tocană De Miel, și Tocană De Miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. uscați mielul cu prosoape de hârtie și puneți-l într-un castron mare. Într-un castron puțin adânc, combinați făina, oregano, sare și piper.
Presărați amestecul de făină uniform peste miel și aruncați bine.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o caserolă grea la foc mediu. Rumeniti mielul in loturi, adaugand mai mult ulei dupa cum este necesar. Când tot mielul este rumenit, scoateți-l și lăsați-l deoparte.
Adăugați morcovii, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se caramelizeze, aproximativ 10 minute. Întoarceți mielul în caserolă.
Adăugați vinul, frunzele de dafin și coaja de lămâie. Aduceți la foc mic, acoperiți și așezați pe raftul inferior al cuptorului. Gatiti pana cand mielul este foarte fraged, aproximativ 2 ore.
Se servește cu iaurt de castraveți și cartofi noi cu măsline.