Tocană de miel și caise

Tocană de miel și caise
Friptura de miel și caise necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 2 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 613 calorii, 26g de proteine, și 45g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, caise, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 154 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Tocană de miel și caise, Tocană marocană de miel și caise, și Miel De Caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de dimensiuni medii, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentați carnea și prăjiți scurt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți din tigaie și adăugați uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul și prăjiți cu puțin condiment. Gatiti 5 minute pana se inmoaie, apoi adaugati amestecul de condimente, Rosia pura, caisele si bulionul si intoarceti mielul in tigaie. Se fierbe ușor timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu cuscus cald, frunze de mentă sau coriandru și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista