Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de linte de spanac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 188 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, Linte și tocană de ouă, și Tocană De Linte Roșie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați apă, linte, bulion, sos Worcestershire, sare, cimbru, piper și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Linte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați morcovii, roșiile și spanacul; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când lintea este fragedă. Se amestecă oțetul. Aruncați frunza de dafin.