Tocană de legume de grădină este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de cimbru, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Grădină Balineză, Tocană De Grădină Cu Chiftele, și Baie De Legume De Grădină.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în cuptorul olandez de 6 litri la foc mediu. Gatiti ceapa si morcovii in unt, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă bulionul și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 20 de minute.
4
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți 10 până la 15 minute sau până când legumele sunt fragede.