Tocană de găluște de pui și morcovi
Tocană de găluște de pui și morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 2 porții cu 404 calorii , 30 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,77 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, piper, pătrunjel și bulion de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , ceea ce este destul de bun. Supa de pui și găluște , tocană de vită și morcovi și prăjirea de pui cu țelină și morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați puiul, bulionul, ceapa, țelina, sarea, cimbru și piperul. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când un termometru pentru carne atinge 170°.
Combinați făina și apa până se omogenizează. Se amestecă în bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Pentru găluște, într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea; tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele, morcovul și pătrunjelul.
Puneți cu linguri rotunjite în bulion care fierbe. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbeți).