Tocană de fasole albă cu dovlecei de iarnă și varză

Tocană de fasole albă cu dovlecei de iarnă și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fasole albă cu dovlecei de iarnă și varză. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, varză, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană De Varză, Dovlecei Și Fasole Albă, Tocană de Kale și fasole albă, și Tocană De Fasole Albă Și Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asigurați-vă că vă clătiți mai întâi fasolea și verificați dacă există pietre și apoi înmuiați peste noapte în apă rece. Sau faceți o înmuiere rapidă fierbând fasolea în suficientă apă pentru a acoperi cu un centimetru timp de un minut, apoi acoperiți și lăsați să stea cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți înainte de a continua cu rețeta.
3
Încălziți o oală sub presiune sau un cuptor olandez mare.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați ceapa și un vârf de bicarbonat de sodiu (opțional, dar accelerează rumenirea). Gatiti pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați fasolea, apa, 2 lingurițe de boia, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de chimen și busuioc uscat în oală. Aduceți la fierbere. Dacă gătiți sub presiune, sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 8 minute; apoi efectuați o eliberare rapidă. Dacă gătiți într-o oală obișnuită, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când fasolea abia este gătită până la capăt, 30 de minute până la 1 1/2 ore. Verificați oala ocazional și adăugați mai multă apă pentru a acoperi fasolea dacă pare scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați dovleceii împreună cu condimentele rămase, ardeii, roșiile și sarea, dacă folosiți. Sigilați aragazul și gătiți la presiune ridicată încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Lăsați presiunea să scadă în mod natural; după 15 minute, eliberați rapid presiunea, dacă este necesar. Pentru gătitul pe plită, adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi toate ingredientele. Acoperiți și fierbeți până când fasolea și dovleceii sunt foarte fragede.Verificați condimentul și adăugați mai mult chimen, oregano sau sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați varza și porumbul și fierbeți, acoperite, până când varza este fragedă. Se amestecă busuiocul și se gătește încă un minut înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
KaleKale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista