Tocană de fasole albă cu dovlecei de iarnă și varză
Tocanita de fasole albă cu dovlecei de iarnă și Kale este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de dovleac, porumb, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Încercați Tocană de fasole albă cu dovlecei de iarnă și varză, Tocană De Varză, Dovlecei Și Fasole Albă, și Tocană de Kale și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți înainte de a continua cu rețeta.
2
Încălziți o oală sub presiune sau un cuptor olandez mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Cuptor Olandez
3
Adăugați ceapa și un vârf de bicarbonat de sodiu (opțional, dar accelerează rumenirea). Gatiti pana cand ceapa este moale si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ceapă
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați fasolea, apa, 2 lingurițe de boia, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de chimen și busuioc uscat în oală. Aduceți la fierbere. Dacă gătiți sub presiune, sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Gatiti la presiune ridicata timp de 8 minute; apoi efectuați o eliberare rapidă. Dacă gătiți într-o oală obișnuită, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când fasolea abia este gătită până la capăt, 30 de minute până la 1 1/2 ore. Verificați oala ocazional și adăugați mai multă apă pentru a acoperi fasolea dacă pare scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Uscat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fasole
Chimen
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați dovleceii împreună cu condimentele rămase, ardeii, roșiile și sarea, dacă folosiți. Sigilați aragazul și gătiți la presiune ridicată încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Tomate
Ardei
Suc De Fructe
Sare
7
Lăsați presiunea să scadă în mod natural; după 15 minute, eliberați rapid presiunea, dacă este necesar. Pentru gătitul pe plită, adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi toate ingredientele. Acoperiți și fierbeți până când fasolea și dovleceii sunt foarte fragede. Verificați condimentul și adăugați mai mult chimen, oregano sau sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Suc De Fructe
Fasole
Chimen
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
8
Adăugați varza și porumbul și fierbeți, acoperite, până când varza este fragedă. Se amestecă busuiocul și se gătește încă un minut înainte de servire.