Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de fasole și cârnați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 425 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, bulion de pui, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană De Fasole Cu Cârnați, Cârnați și tocană de fasole, și Cârnați și tocană de fasole roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați cârnații și gătiți, fără a amesteca, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți, adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Usturoi
3
Adăugați fasolea, bulionul și roșiile și sucurile acestora. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.Îndoiți fiecare frunză de kale pe jumătate pe lungime și îndepărtați tulpina rupând-o sau tăind-o. Rupeți fiecare frunză în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Bulion
Kale
4
Adăugați kale în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se ia de pe foc. Condimentează cu sare și piper și lingură în boluri individuale.