Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tocanul de curcan marocan cu aragaz lent ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 9,89 USD pe porție. O porție conține 3173 calorii, 199g de proteine, și 109G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, năut, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine și unt budinca ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 97%. Rețete similare includ Aragaz Lent Tocană Vegetariană Marocană, Aragaz Lent Tocană De Năut Marocan, și Aragaz Lent Tocană De Vită Marocană.
Instrucțiuni
1
Combinați ienibaharul și 3 lingurițe de sare într-un bol mic. Condimentează coapsele de curcan cu jumătate din amestecul de sare într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aruncați dovleceii, năutul, roșiile, caisele, stafidele, morcovii, ceapa și ardeii iute cu sarea condimentată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Turnați legumele peste curcan (aragazul va fi plin; aranjați amestecul astfel încât capacul să se potrivească). Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 ore sau la scăzut timp de 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Puneți legumele și bulionul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scoateți și aruncați oasele de curcan și așezați carnea deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A Permite
6
Suc de lămâie; puls cu cilantro, pătrunjel, usturoi, chimen și 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați uleiul și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
8
Serviți tocană în boluri; stropiți cu sosul de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă