Tocană De Cod, Năut Și Măsline

Tocană De Cod, Năut Și Măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cod, năut și tocană de măsline. Această rețetă servește 4 și costă 3,9 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 483 calorii, 45g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână vin, căței de usturoi, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană de roșii, măsline negre și naut cu Shiitakes proaspeți, Salată de năut, Feta și măsline, și Tort de năut și Tahini cu ulei de măsline și miere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista