Tocanita de Cod cu Chorizo, praz și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 517 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pui cu chorizo și praz, Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo - cartofi crocanți cu ceapă perlată și usturoi întreg, și Crupe picante cu Chorizo, praz și porumb.
Instrucțiuni
1
Tăiați rădăcina, verdele închis și majoritatea părților verde deschis ale prazului. Tăiați prazul în bucăți de 1/2 inch și clătiți bine pentru a îndepărta toată nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați chorizo pe jumătate pe lungime și feliați în jumătăți de luni de aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 1 până la 2 inci. Sareați apa, acoperiți parțial și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura după cum este necesar și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute; scurgere. În timp ce cartofii gătesc, încălziți uleiul într-o oală mare (alegeți unul suficient de lat pentru a ține peștele într-un singur strat) la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați chorizo și prazul și gătiți, amestecând ocazional, până când chorizo s-a rumenit ușor și prazul este moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă roșiile și sucurile lor, vinul, 1-1/2 căni de apă și 1/2 linguriță. sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți parțial oala, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se adaugă cartofii, se condimentează cu sare și piper și se amestecă jumătate din pătrunjel. Condimentați codul cu sare și piper, așezați fileurile deasupra tocăniței, acoperiți și fierbeți până când sunt fierte, 6 până la 8 minute. Folosind o spatulă largă, transferați cu atenție codul în boluri de supă puțin adânci (fileurile se pot rupe). Puneți tocanita peste cod și serviți imediat, garnisită cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.