Tocană De Coadă De Bou În Stil African

Tocană De Coadă De Bou În Stil African
Tocană de coadă de bou în stil African ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.17 pe portie. O porție conține 759 calorii, 44G de proteine, și 55g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Dacă aveți amidon de porumb dizolvat, ceapă, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți țelina, usturoiul, pasta de roșii, cuburile de bulion și apa într-un cuptor olandez mare; se amestecă până când pasta de roșii s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se adaugă boabele de piper și frunzele de dafin, se pun la foc mediu și se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați coada de bou și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
5
Scoateți coada de bou din uleiul fierbinte și puneți-o în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Se toarnă tot, cu excepția a 1 lingură de ulei din tigaie, se reduce focul la mediu și se gătește ceapa până se înmoaie și translucidă, aproximativ 5 minute; se adaugă la coada de bou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 2 1/2 ore. Condimentează cu sare și piper, recuperează-te și continuă să gătești până când coada de bou este fragedă, dar nu cade din os, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
OxtailOxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
8
Scoateți bucățile de coadă de bou și puneți-le într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
9
Adăugați fasolea la cuptorul olandez și reveniți la foc mic. Se îngroașă cu amidon de porumb dizolvat în apă, se fierbe timp de 1 minut până se îngroașă și se limpezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Se toarnă sosul peste coada de bou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista