Tocană De Coadă De Bou În Stil African
Tocană de coadă de bou în stil African ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.17 pe portie. O porție conține 759 calorii, 44G de proteine, și 55g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Dacă aveți amidon de porumb dizolvat, ceapă, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți țelina, usturoiul, pasta de roșii, cuburile de bulion și apa într-un cuptor olandez mare; se amestecă până când pasta de roșii s-a dizolvat.
Se adaugă boabele de piper și frunzele de dafin, se pun la foc mediu și se fierbe la foc mic.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați coada de bou și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Scoateți coada de bou din uleiul fierbinte și puneți-o în cuptorul olandez.
Se toarnă tot, cu excepția a 1 lingură de ulei din tigaie, se reduce focul la mediu și se gătește ceapa până se înmoaie și translucidă, aproximativ 5 minute; se adaugă la coada de bou.
Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 2 1/2 ore. Condimentează cu sare și piper, recuperează-te și continuă să gătești până când coada de bou este fragedă, dar nu cade din os, aproximativ 30 de minute.
Scoateți bucățile de coadă de bou și puneți-le într-un vas de servit.
Adăugați fasolea la cuptorul olandez și reveniți la foc mic. Se îngroașă cu amidon de porumb dizolvat în apă, se fierbe timp de 1 minut până se îngroașă și se limpezește.
Se toarnă sosul peste coada de bou.