Tocană De Cidru De Mere
Tocanita de cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 480 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.81 pe portie. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cidru de mere, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Tocană De Vită De Cidru De Mere, Aragaz Lent Tocană De Vită De Cidru De Mere, și Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere.
Instrucțiuni
Combinați carnea de tocană de vită cu făina, 1/2 linguriță de sare, piperul negru și 1/8 linguriță de cimbru într-un bol; aruncați pentru a acoperi uniform.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o oală; gătiți carnea de tocană în uleiul încins până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute.
Se toarnă cidrul de mere peste carnea de vită, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe amestecul până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră.
Adăugați morcovii, cartofii, merele, ceapa, apa, țelina, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de cimbru în oală; continuați să gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.