Tocană de Cataplana cu cârnați și scoici
Cataplana tocană cu cârnați și scoici este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 612 calorii, 28G de proteine, și 49G de grăsime per portie. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fulgi de ardei roșu, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Încercați Scoici și cârnați într-o Cataplana, Tocană de pește cu scoici, și Bețiv scoici și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați cârnații; gatiti, rotind, pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și ardeiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde mai mult.
Tăiați cârnații în felii de 1/2 inci și amestecați-le și pasta de roșii în oală.
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați sucul de scoici, vinul, frunzele de dafin și fulgii de ardei roșu. Aruncați scoicile care sunt rupte sau nu închideți clema atunci când sunt lovite.
Adăugați scoicile în tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gătiti, agitând tigaia ocazional, până când scoicile se deschid, aproximativ 3 minute.
Scoateți scoicile deschise și continuați să gătiți, descoperind tigaia după cum este necesar pentru a îndepărta scoicile imediat ce se deschid. Aruncați orice care nu se deschide.
Turnați cu grijă lichidul de gătit cu scoici în amestecul de cârnați, lăsând orice granulație în fundul tigaiei.
Adăugați 2 linguri de pătrunjel, sare dacă este necesar și piperul negru. Aduceți la foc mic, acoperiți și continuați să fierbeți timp de 5 minute. Amestecați scoicile în cochilii lor. Se fierbe, acoperit, doar până când scoicile se încălzesc, aproximativ 1 minut.
Se servește acoperit cu pătrunjelul rămas.
Recomandare de vin: încercați această tocană rustică în stil portughez cu cea mai simplă și răcoritoare dintre vinurile albe portugheze, un vinho verde. Căutați cea mai tânără sticlă pe care o puteți găsi.