Tocană de șuncă de țară

Tocană de șuncă de țară
Tocană de șuncă de țară este un fel principal fără gluten și fără lactate . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 389 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați fasole lima, ceapă, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 79% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi de țară , Pui în conserve de bere, Legume în stil rustic cu usturoi prăjit și Mic dejun la țară: Tofu și amestec de legume cu cartofi prăjiți de casă .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați sosul și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ingredientele rămase; amestecati bine. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista