Toboșari Cu Lămâie Și Piper
Toboșarii cu lămâie-piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 391 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de usturoi, copane de pui, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Lămâie-Piper, și Pui Cu Piper De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline extravirgin și 2 linguri de unt la foc mediu-mare într-o tigaie mare cu capac. Când spuma de unt, adăugați copanele și condimentați cu sare și condimente de pasăre. Agitați tigaia și rumeniți puiul pe toate părțile. Acoperiți tigaia și reduceți puțin căldura. Gatiti timp de 20 de minute pentru a gati.
Scoateți copanele pe un platou și adăugați untul rămas în tigaie pentru a se topi.
Adăugați usturoiul și piperul, amestecați timp de 2 minute, apoi adăugați coaja de lămâie și sucul. Rotiți pentru a combina și turnați peste copane.
Garnisiți cu pătrunjel și scallions.