Toate acestea și mai multe prăjituri cu ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați toate acestea și mai multe prăjituri cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, bucăți de nucă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 360 de grade. Folosind un mixer electric, unt de smântână, zahăr și zahăr brun. Asigurați-vă că îl bateți bine timp de cel puțin 5 minute până când textura untului și a zahărului devine ușoară și pufoasă. Fără scurtături.Cu mixerul la scăzut adăugați ouă, pe rând și vanilie. Apoi ridicați viteza și bateți încă 2 minute. Reduceți din nou viteza și adăugați bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare și făină până când aluatul de biscuiți este complet încorporat. Nu amestecați prea mult, mențineți mașina la foc mic.Lucrând manual în acest moment adăugați chipsuri de ciocolată și bucăți de nucă dacă utilizați și amestecați până se distribuie bine. Aluatul de prăjituri ar trebui să fie oarecum gros, ținându-și ușor forma. Folosind o lingură de biscuiți de dimensiuni medii, aruncați aluatul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Lăsați aproximativ 2 inci între fiecare cookie.
Coaceți timp de 12-14 minute până când marginile sunt frumoase și maro auriu.
Scoateți din căldură și lăsați cookie-urile să rămână pe foaia de cookie pentru încă 2 minute. Apoi ridicați hârtia pergament cu cookie-urile încă deasupra și transferați-le pe o suprafață rece. Odată ce sunt "setate", mutați-le într-o grătar pentru a se răci complet sau mâncați-le calde acum.