Toată ziua Recunostintei curcan cu mile Standish umplutura si sos

Toată ziua Recunostintei curcan cu mile Standish umplutura si sos
Întreaga Ziua Recunostintei Turcia cu mile Standish umplutura si sos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 1044 calorii, 115g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Un amestec de cimbru, pipotă de curcan, pepperoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ziua Recunostintei curcan și sos, Slăbiți-Yer-Centura Ziua Recunostintei Curcan Umplutura, și Day-After Thanksgiving umplutura și curcan mic dejun Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri (1/4 băț) de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și țelina. Condimentează cu sare și piper. Gatiti legumele, la foc mediu, pana la translucid, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Scoateți tigaia de pe foc și transferați conținutul într-un bol. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
6
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc. Alternativ, rumeniți-le într-un prăjitor de pâine. În timp ce pâinea este încă fierbinte, ungeți ușor ambele părți ale fiecărei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
7
Tăiați în pătrate de 1 inch și transferați-le într-un castron mare. Aruncați cu sare, piper, cimbru, salvie și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă pentru a se amesteca. Pune deoparte.
9
Încălziți o lingură de unt și, într-o tigaie mică, sotati rapid inima și bucățile de pipotă, 30 de secunde. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți din căldură și adăugați-l în castronul de țelină și ceapă. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Încălziți o tigaie mare, adăugați o altă lingură de unt și sotati bucățile de pepperoni la foc mare timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scurgeți pe un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
13
Combinați amestecul de țelină și ceapă, cârnații pentru micul dejun gătit, mozzarella și pepperoni în vasul care conține pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Mic DejunCârnați De Mic Dejun
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
țelinățelină
PâinePâine
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Se amestecă pentru a se amesteca și se adaugă ceașca de pui pentru a umezi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
15
Așezați curcanul pe o suprafață plană, condimentați cu sare și piper în interior și în exterior și umpleți cavitatea cu umplutura. Strângeți curcanul sau, alternativ, legați picioarele închise cu o bucată puternică de sfoară de bucătărie pentru a vă asigura că umplutura nu cade pe măsură ce curcanul se prăjește. Înfășurați orice umplutură rămasă în staniol și păstrați staniolul destul de plat, ca un plic mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
16
Transferați curcanul într-o tigaie de prăjire, prevăzută cu un suport de prăjire, dacă doriți, și înmuiați cheesecloth-ul în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
17
Ungeți orice unt rămas deasupra păsării și acoperiți sânii cu cheesecloth pentru a preveni arderea pielii de sus înainte ca curcanul să fie gătit. Coborâți cuptorul la 350 de grade F și așezați tigaia în centrul cuptorului. Gatiti curcanul timp de aproximativ 12 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
CuptorCuptor
18
După aproximativ 2 ore de gătit, scoateți tigaia de prăjire și așezați pachetul de staniol care conține umplutura în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
19
Scoateți cheesecloth-ul din partea superioară a sânilor și întoarceți curcanul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
CuptorCuptor
20
Așezați gâtul și bulionul de pui pentru sos într-o oală și fierbeți ușor deasupra aragazului, în timp ce curcanul termină de gătit. Stocul ar trebui să se reducă cu aproximativ jumătate. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
21
De unde știi când e gata? Temperatura cărnii coapsei (unde carnea este cea mai groasă și durează cel mai mult timp pentru a găti) ar trebui să înregistreze 165 de grade F atunci când este testată cu un termometru citit instantaneu. Când ați terminat, scoateți pasărea din cuptor, transferați-o pe o suprafață plană (sau platou de servire) și lăsați-o să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de a scoate umplutura și a sculpta carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
22
Faceți sosul: cu excepția cazului în care fundul tigaiei de prăjire este ars, puteți face sos delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
23
Așezați tigaia de prăjire peste arzătoarele de pe aragaz, adăugați muștarul și Marsala în tigaie și încălziți-o la foc mic. Răzuiți fundul pentru a obține picăturile și bucățile gustoase de pe fundul tigaiei pe măsură ce Marsala se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
24
Se strecoară gâtul din stoc și se toarnă aproximativ 1/2 cană într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
25
Împingeți făina în castron, având grijă să nu existe bucăți. Reduceți Marsala până când nu există aproape nici un lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
26
Adăugați restul de pui și amestecul de făină în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
27
Bateți pentru a amesteca. Gust pentru condimente. Reduceți până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
28
Transfer la o barcă cu sos!
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat

Ingrediente

8ceapațelină, tulpini tăiate de frunze și capete, spălate, uscate și tăiate în felii subțirițelină, tulpini tăiate de frunze și capete, spălate, uscate și tăiate în felii subțiri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui cu conținut scăzut de sodiu, fiert și răcitstoc de pui cu conținut scăzut de sodiu, fiert și răcit12 lingurițe de pudră de usturoiMuștar DijonMuștar Dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală10frunze proaspete de salvie, tăiate și tăiate în fâșii subțirifrunze proaspete de salvie, tăiate și tăiate în fâșii subțiri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt, tulpină și spălatcimbru proaspăt, tulpină și spălat16creveți și cu veneSare Kosher și piper alb proaspăt măcinatSare Kosher și piper alb proaspăt măcinat2Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui cu conținut scăzut de sodiustoc de pui cu conținut scăzut de sodiu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMarsala uscată (sau Sherry)Marsala uscată (sau Sherry)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella, tăiată în cuburi de 3/4 incibrânză mozzarella, tăiată în cuburi de 3/4 inci2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pepperoni, fără piele, tăiați în cuburi micipepperoni, fără piele, tăiați în cuburi mici4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați de mic dejun de porc, rupți în bucăți mici și fierțicârnați de mic dejun de porc, rupți în bucăți mici și fierți1Oreos dublu umplutrozmarin uscatrozmarin uscat1pipotă de curcan, tăiată în bucăți micipipotă de curcan, tăiată în bucăți mici6kilogrameTurcia, măruntaiele îndepărtate și rezervate și gâtul rezervat pentru sosTurcia, măruntaiele îndepărtate și rezervate și gâtul rezervat pentru sos1inima de curcan, tăiată în bucăți miciinima de curcan, tăiată în bucăți mici1bastoaneunt nesărat, topitunt nesărat, topit82 linguri butte topitpâine albă sandwichpâine albă sandwich31 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă galbenă, decojită, înjumătățită și tăiată în felii subțiriceapă galbenă, decojită, înjumătățită și tăiată în felii subțiri83 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmstick la 1 1/4 bastoane unt nesăratstick la 1 1/4 bastoane unt nesărat1bucată mareApa suplimentaraApa suplimentara16creveți și cu veneSfoară de bucătărieSfoară de bucătărie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate37
Revista