Toasturi Tapenade
Reteta Tapenade toasturi este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciabatta, ulei de măsline extravirgin, pachet de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată de sparanghel cu ouă Pocate și pâine prăjită Tapenade, Tapenadă, și Tapenadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Tăiați ciabatta în 12-18 felii subțiri. Aranjați în 1 strat pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline, condimentați și coaceți timp de 8-10 minute sau până când sunt crocante. Între timp, măsline blitz, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, capere și usturoi la o pastă. Se condimentează cu piper negru și se întinde pe toasturile ciabatta.