Toast franțuzesc umplut cu zmeură este o rețetă americană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 152 g de grăsimi și un total de 1869 de calorii . Pentru 4,4 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca mic dejun. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Mergeți la magazin și luați procente de grăsime, zahăr de cofetarie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 41% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pâine prăjită franțuzească umplută cu Cheesecake cu zmeură , Pâine prăjită umplută cu mascarpone și zmeură și Pâine prăjită franțuzească umplută cu zmeură cu sos de cremă .
Instrucțiuni
1
Se încălzesc 6 farfurii de servire la cuptor la 200 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Crema De Branza Foarte Rece, In 1 Bloc
2
Tăiați pâinea în 12 bucăți. Într-un castron, batem ouăle până devin spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Grăsime
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Cană De Zmeură, Proaspătă Sau Congelată Dezghețată
3
Adăugați laptele, smântâna, sarea, vanilia și zahărul granulat și amestecați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura, Proaspata Sau Congelata Dezghetata
1 Pachet Zmeura Congelata, Decongelata
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă într-o tavă cu părți laterale. Aranjați feliile de pâine în tigaie într-un singur strat și lăsați la macerat. Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați crema de brânză în 12 felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Încinge o tigaie mare sau o grătar la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă aproximativ 1 lingură de unt și se topește până devine spumoasă. Lucrând în 2 reprize dacă este necesar, aranjați feliile de pâine înmuiate în tigaie. Gatiti pana se rumenesc usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Asezati 2 felii de crema de branza deasupra apoi asezati 1/6 din zmeura deasupra branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cu 50 De Calorii
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Pune o altă felie de pâine înmuiată deasupra și apasă ferm cu dosul unei spatule. Întoarceți „sandvișul” și rumeniți-l pe cealaltă parte, încă vreo 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Transferați pe farfurii de servire încălzite.
10
Coulis: Într-un castron mare se face piure de zmeură decongelată. Adăugați zahărul de cofetă și sucul de lămâie după gust. Printr-o sită fină într-un bol de servire, strecoară zmeura.