Toamna Recolta Veggie Pizza
Reteta Toamna recolta Veggie Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, rucola, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Recoltare De Toamnă, Salată De Recoltare De Toamnă, și Toamna Recolta Popcorn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tava de copt superficială, aruncați cuburi de dovlecei cu cantitate mică de ulei. Prăjiți aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie și ușor caramelizat.
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți o cantitate mică de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti doar pana se caramelizeaza. Pune deoparte.
Scoateți dovleceii din cuptor; creșteți temperatura cuptorului la temperatura solicitată pe pizza crust can. Cu furculita, mash grosier suc de fructe; retrase din circuitul agricol.
Pe piatră de pizza ușor făinată sau foaie de prăjituri, derulați crusta de pizza; apăsați în Runda de 12 inci.
Coaceți 5 minute. Între timp, miez și felie subțire măr; pus deoparte.
Acoperiți crusta parțial coaptă cu piure de dovlecei, 3/4 cană de brânză Cheddar, măr, ceapă, brânză gorgonzola și brânză Cheddar rămasă.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește 10 minute.
Pizza de Top cu rucola sau, dacă se dorește, rucola aruncată cu un strop de suc de lămâie, sare și piper după gust.