Tiramisu al IV-lea
Tiramisu IV ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 246 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichiorul amaretto, pudra de cacao, ladyfingers și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați cafeaua și amaretto. Împărțiți crema de brânză în jumătate și amestecați amestecul de cafea într-o jumătate de brânză. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, bateți crema cu vanilie până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în crema de brânză rămasă.
Aliniați un vas de 7x11 inch cu hârtie pergament.
Așezați 10 ladyfingers în partea de jos a vasului. Puneți jumătate din amestecul de cafea peste fursecuri. Se acoperă cu jumătate din amestecul de frișcă. Repetați straturile.
Se presară cu cacao. La frigider cu o oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.