Tilapia Prăjită La Cuptor Cu Roșii, Pesto Și Lămâie

Tilapia prăjită la cuptor cu roșii, Pesto și lămâie necesită aproximativ 22 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 496 calorii. Pentru $ 8.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, lămâie, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia prăjită la cuptor cu roșii, Pesto și lămâie, Tilapia Pesto cu crustă de parmezan cu roșii prăjite, și Orecchiette cu Pesto și roșii prăjite la cuptor.
Instrucțiuni
Combinați ușor roșiile, usturoiul și uleiul de măsline cu puțină sare și piper, dacă doriți și prăjiți într-un cuptor preîncălzit la 425 de grade timp de aproximativ 10 minute.Suc de lămâie și amestecați o parte din suc cu pesto, adăugând mai mult, dacă doriți sau este necesar, păstrând pesto-ul o consistență plăcută și nu curge. (Multumesc mama breezer!)
Întindeți amestecul deasupra peștelui care a fost condimentat cu puțină sare și piper, dacă doriți.
Tăiați din nou jumătățile de lămâie cu suc în jumătate, astfel încât să aveți două bucăți de lămâie pentru a susține fiecare filet.
Așezați un filet deasupra a două bucăți de lămâie cu suc, astfel încât peștele să fie oarecum în afara oricărui lichid care se acumulează, permițându-i să se prăjească mai degrabă decât să fiarbă.Reveniți la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când peștele este fulgios și nu mai este opac.Așezați peștele împreună cu roșiile și usturoiul și serviți cu mai multe pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.