Tilapia Prăjită În Tigaie Cu Un Busuioc De Tei Buerre Blanc Pe Un Pat De Wil

Tilapia Prăjită În Tigaie Cu Un Busuioc De Tei Buerre Blanc Pe Un Pat De Wil
Pan Tilapia prăjită cu un busuioc de var Buerre Blanc pe un pat de Wil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 1 și costă $26.8 pe portie. O porție conține 3527 calorii, 81G de proteine, și 273g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, piper crăpat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Tilapia prăjită în tigaie cu busuioc de tei Beurre Blanc pe un pat de ofilire, Fish-Camp Buerre Blanc, și Flounder Schoolkid cu pește-Camp Buerre Blanc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru sos; combinați sucul de lămâie, vinul, usturoiul și șalotele într-o tigaie largă, aduceți la fierbere și reduceți la 1/4 din volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă într-un castron și se amestecă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă untul, câte 1 lingură, până se combină bine.Se amestecă busuiocul proaspăt și se ține sosul într-un loc cald până când este gata de servit.Pentru spanac, feliați usturoiul în bucăți subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu timp de 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați untul și, când jumătate din acesta s-a topit, adăugați usturoiul.Gatiti, amestecand continuu, timp de aproximativ 45 de secunde sau pana cand usturoiul este fraged si parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați frunzele de spanac și condimentați cu sare și piper.Folosiți clești sau o spatulă pentru a amesteca spanacul, astfel încât să se gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Scoateți-l de pe foc când toate frunzele de spanac s-au ofilit, lăsând deoparte să se încălzească în timp ce gătiți peștele.Împărțiți fileurile în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se presară ușor cu sarea, zahărul, piperul și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.Când este fierbinte, adăugați uleiul și untul.Când untul începe să se topească, rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați peștele în tigaie și gătiți timp de 5 minute; întorcându-se ușor până când peștele se fulgi ușor, nu peste cook.To serviți, așezați spanacul într-o movilă atractivă pe o farfurie încălzită, acoperiți cu fileurile de pește și sosul cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Serviți imediat!

Ingrediente

1parmezan ras10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu1parmezan ras10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu2cp. legume (de exemplu, spanac)YukonYukon2cp. legume (de exemplu, spanac)YukonYukon4Crustă: firimituri de biscuiți grahambusuioc proaspăt, juliennedbusuioc proaspăt, julienned4Crustă: firimituri de biscuiți grahambusuioc proaspăt, juliennedbusuioc proaspăt, julienned3Crustă: firimituri de biscuiți grahamdressing lamaie piperdressing lamaie piper3Crustă: firimituri de biscuiți grahamdressing lamaie piperdressing lamaie piper1cățel de usturoi, decojitcățel de usturoi, decojit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru crăpatpiper negru crăpat1cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru crăpatpiper negru crăpat1pentru fiecare.plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1pentru fiecare.sare și piper negru proaspăt măcinatsare și piper negru proaspăt măcinat3Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată3Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată1bagspanac proaspăt, spălat, cu tulpină și uscatspanac proaspăt, spălat, cu tulpină și uscat1bagspanac proaspăt, spălat, cu tulpină și uscatspanac proaspăt, spălat, cu tulpină și uscat0cp. legume (de exemplu, spanac)cu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate0cp. legume (de exemplu, spanac)cu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate269ardei habenerofileuri de tilapia fără piele, aproxfileuri de tilapia fără piele, aprox1Oreos dublu umplutunt nesăratunt nesărat1Oreos dublu umplutunt nesăratunt nesărat113ardei habenerount nesăratunt nesărat170ardei habenerount nesăratunt nesărat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista