Tilapia cu Escarole și ulei de lămâie-piper

Tilapia cu Escarole și ulei de lămâie-piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu Escarole și ulei de lămâie-piper. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 4 și costă $ 3.63 pe portie. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, usturoi, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Tilapia Cu Piper De Lămâie (Sau Somn), Ardei Tilapia Cu Lămâie, și Lemon Pepper usturoi Tilapia cu spanac cremos Pappardelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare adâncă, cu un capac la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Așezați cartofii în tigaie cu fața tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când cartofii sunt ușor aurii și crocanți, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se adaugă escarolul, se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă aproximativ 1/3 cană de apă. Acoperiți și aburiți până când escarolul se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
EscarolaEscarola
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Condimentează peștele cu sare și piper; așezați deasupra verdeațelor în tigaie și presărați cu frunzele de oregano. Acoperiți și aburiți până când peștele este doar gătit, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, bateți sucul de lămâie într-un bol cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline; condimentează cu 1 linguriță de sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Ridicați cu grijă peștele de pe verdeață și transferați pe farfurii sau boluri cu margini. Distribuiți verdele, cartofii și sucurile de tigaie în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Stropiți cu uleiul de lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Subţire-Subţire-
9
Fotografie De Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista