Rețeta Bengal Tiger Tandoori Masalan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, garam masala, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, Ceai De Tigru, și Salată De Tigru pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.