Tigaie sunca la gratar cu ananas glazurat

Skillet șuncă la grătar cu ananas glazurat este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 223 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șuncă, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tigaie-șuncă la grătar cu ananas glazurat, Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, și Ananas la grătar glazurat cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mediu-mare.
Scoateți tigaia de pe foc; pulverizați cu spray de gătit.
Adăugați șuncă; gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
În castron mediu, aruncați ananasul, siropul și pudra de curry.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu; adăugați amestecul de ananas. Gatiti 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ananasul este fraged.
Adăugați zahăr brun; gatiti 1 minut sau pana se topeste zaharul.
Serviți ananasul glazurat peste șuncă.