Tigaie Mexicană De Pui
Reteta tigaie de pui Mexican este gata în aproximativ 14 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 419 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți conserve de roșii, fâșii de piept de pui, brânză mexicană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați O tigaie pui Mexican și orez, Cina Mexicană De Tigaie De Pui, și Tigaie De Pui Mexicană Cochetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați fâșii de pui și sotati 3 până la 5 minute sau până când puiul este bine încălzit.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați apă și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și porumbul; se acoperă cu fâșii de pui și brânză. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.