Tigaie de vită și ciuperci fierte
Friptura de vită și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 665 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.4 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul veggie smart chunky & savory, cotletele rotunde de vită, orezul obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Încercați Tocană De Vită Și Ciuperci, Tigaie De Vită Cu Ciuperci, și Tigaie De Vită Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Adăugați ciupercile în tigaie și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă sosul Italian și Worcestershire și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand carnea de vita este frageda cu furculita.
Serviți carnea de vită și sosul peste orez.