Usturoiul de pui, legume și orez este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 439 calorii, 42G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, orez, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Orez de pui și tigaie de legume, Pui Teriyaki Orez Legume Tigaie, și Tigaie De Orez Vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o tigaie de 12 inci cu spray-ul de gătit și încălziți la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați puiul și usturoiul și gătiți timp de 10 minute sau până când puiul este bine rumenit pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
3
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă bulionul, orezul și legumele în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați puiul cu boia. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când puiul este gătit și orezul este fraged.