Tigaie De Carne De Vită Salsa Cu Un Singur Vas

Tigaie De Carne De Vită Salsa Cu Un Singur Vas
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? O tigaie de carne de vită salsa cu un singur vas ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 423 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză tex Mex, ceapă verde, cină macaroane și brânză extra cremoase și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tigaie De Carne De Vită Salsa Cu Un Singur Vas, Carne de vită și salsa Skillet, și Salsa Carne De Vită Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare la foc mediu-mare; scurgere. Reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați apă, salsa și macaroane; se amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; capac. Se fierbe 10 minute sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați sos de porumb și brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se amestecă; se amestecă. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
5
Se acoperă cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante Rosa și vin spumant sunt alegerea mea de top pentru sos de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Kir-Yianni Akakies spumant ros_cift7. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista