Tigaie cu slănină, ceapă și linte maro

Tigaia cu slănină, ceapă și linte maro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 443 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, slănină tăiată în centru, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheesy Bacon ou Hash Brown Skillet + GIVEAWAY, Ceapă caramelizată și tigaie cu slănină, și Tigaie caserola de cartofi dulci cu Bacon, zahar brun Crumble.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați morcov, țelină, cimbru și usturoi; gatiti timp de 5 minute sau pana cand este crocant.
Adăugați bulion, linte și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lintea este doar fragedă. Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 6 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și piperul.