Tigaie Cu Cârnați Afumați Și Ardei
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Smoky Sausage & Pepper Skillet ar putea fi un mare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 604 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, ceapa, maghiranul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încearcă Tigaie de cartofi și ardei cu friptură fumurie, Tigaie de cartofi și ardei cu friptură fumurie, și Tigaie de cartofi și ardei cu friptură fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, cârnați maro la foc mediu.
Îndepărtați cu o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ardei verzi și ceapă în aceeași tigaie;gatiti si amestecati pana cand legumele sunt crocante.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, laptele, pătrunjelul, maghiranul și piperul până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Întoarceți cârnații în tigaie;încălziți. Se amestecă brânza până se omogenizează.