The Crisper Whisperer: tartele cu mere, brânză de capră și miere

Crisper Whisperer: mere, brânză de capră, și Tartlets miere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 496 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 557 de fani. Un amestec de praf de ienibahar măcinat, sare kosher, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați The Crisper Whisperer: verdeață de iarnă cu vinetă de măsline și crutoane de brânză de capră, Tartele cu mere, brânză de capră și miere, și Tartele Cu Mere, Brânză De Capră Și Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Desfaceți aluatul foietaj pe o tăietură. Folosind un tăietor de prăjituri de 5 inci (sau un bol răsturnat și un cuțit mic și ascuțit), tăiați patru cercuri de 5 inci din aluat.
Așezați rundele pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament. Apăsați un tăietor de prăjituri de 3 1/2 inci în centrul fiecărei runde, oprind 3/4 din drum în jos, astfel încât porțiunile exterioare și interioare să fie încă atașate în partea de jos. Acest lucru va permite inelului exterior să se ridice în jurul centrului. Pătrundeți secțiunea interioară a fiecărei runde peste tot cu o furculiță.
Așezați brânza de capră, sucul de lămâie și sarea într-un castron mic. Cuptor cu microunde timp de 20 de secunde sau până se înmoaie, dar nu se topește. Se amestecă pentru a se combina bine, apoi se împarte și se întinde pe secțiunea interioară a fiecărei runde. Acoperiți cu felii de mere suprapuse, asigurându-vă că rămâneți în secțiunea interioară a fiecărei runde.
Combinați untul și mierea într-un castron mic și cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, sau până când untul este aproape topit. Se amestecă pentru a combina și a finaliza topirea. (Aveți grijă, deoarece mierea se încălzește surprinzător de repede.)
Ungeți puțin unt de miere pe întreaga rundă. Praf ușor cu ienibahar măcinat.
Coaceți timp de 25 de minute, sau până când merele sunt fragede și patiseria se rumeneste frumos.
Lăsați produsele de patiserie să se răcească ușor, apoi stropiți cu miere suplimentară, dacă doriți.
Se servește cald sau la temperatura camerei.