Texas Praline Tort

Texas Praline Tort
Texas Praline tort necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 658 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 38%. Încercați Texas Praline Cheesecake, Tort Texas A & M: Tort Ușor Bundt, și Tort De Brânză Praline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți doar fundul unei tigaie cu tub de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, 1 cană zahăr brun și zahăr alb până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Se amestecă vanilia. Se dizolvă cristalele de cafea în apă și se amestecă în amestecul cremă până se amestecă. Se amestecă împreună făina, cacao, praful de copt și sarea; se amestecă în aluat până se încorporează. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți aproximativ 55 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un castron răcit, amestecați împreună smântâna grea, sarea, vanilia și restul de 1/2 cană de zahăr brun, astfel încât zahărul să fie dizolvat. Bateți folosind bătătoare răcite până când sunt rigide. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului în tigaie și atingeți-l pe o farfurie de servire. Asigurați-vă că tortul este complet rece înainte de îngheț. Decorați cu jumătăți de pecan dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista