Tex-Mex Lasagna
Tex-Mex Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 594 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de toppinguri: smântână, sos enchilada, amestec de condimente chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex.
Instrucțiuni
Gătiți primele 5 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând des, 10 până la 12 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz.
Se amestecă salsa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti 5-10 minute sau pana se incalzeste bine.
Strat 1 cană amestec de carne de vită, 2 tortilla (margini suprapuse) și 1/2 cană brânză într - un vas de copt ușor uns de 7 - x 5-x 1 1/2 inch. Repetați straturile o dată. Repetați procedura cu 3 vase de copt suplimentare de 7 - x 5 - x 1 1/2 inch. Acoperiți vasele cu folie de aluminiu antiaderentă.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți încă 5 minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Notă: pentru a utiliza un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci, pregătiți rețeta prin Pasul omiteți 4 tortilla de porumb.
Strat o treime amestec de carne de vită, 6 tortilla (margini suprapuse) și 2 căni de brânză. Repetați straturile cu o treime din amestecul de carne de vită, restul de 6 tortilla, amestecul de carne de vită rămas și terminând cu restul de 2 căni de brânză.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 40 de minute; descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.