Tex-Mex Fajitas
Tex-Mex Fajitas este un vegan rețetă cu 40 de porții. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, oțet de cidru, tofu extra-ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați tofu cu chimen și pudră de chili; aruncați ușor pentru a acoperi toate părțile.
Gatiti jumatate de tofu in 3 lingurite. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți tofu și păstrați-l cald. Repetați procedura cu 3 lingurițe. ulei și tofu rămas.
Saut ceapa feliata si ardeiul gras in restul de 1 lingurita. ulei fierbinte în tigaie la foc mediu-mare 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă salsa, oțetul și sarea; gatiti 2 minute.
Se toarnă amestecul peste tofu.
Serviți cu tortilla caldă și toppingurile preferate.
*1 lb. pieptul de pui gătit tocat poate fi înlocuit cu tofu. Gatiti 7 minute, amestecand des.
Notă: Am testat cu Nasoya Extra Firm Tofu și Pace Chunky Salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.