Terină Pesto Cu Ardei Galben

Terină Pesto Cu Ardei Galben
Terina Pesto cu ardei galben ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, pesmet, brânză cremă de blocuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Brânză de capră, Pesto și terină de roșii uscate la soare, Terina de sardină și ardei roșu a lui Daniel, și Terină de țară cu piper negru și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti pesto, tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
6
Combinați ardeii și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a pregăti umplutura de brânză, combinați brânzeturile, 1/4 linguriță de sare și ardeiul roșu într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Căptușiți o tigaie de pâine de 8 x 4 inci cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
9
Întindeți aproximativ 1 cană de amestec de brânză în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Întindeți 1/2 cană pesto peste amestecul de brânză. Repetați procedura cu umplutura de brânză rămasă și pesto, terminând cu umplutura de brânză. Acoperiți și refrigerați 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Pentru a servi, inversați terina pe un platou; îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Garnisiți cu frunze suplimentare de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
13
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista