Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale

Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 647 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ovăz de terci, portocale, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un mic dejun preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Terci cremos cu mere condimentate și afine, Terci de nucă de cocos-migdale condimentat cu semințe de Chia, cânepă și in, și Profiterole Condimentate Cu Dovleac Cu Compot Cald De Afine.
Instrucțiuni
Amestecați ovăzul, laptele, laptele de cocos, zahărul, condimentele și un vârf de sare într-o cratiță. Setați la foc mic și gătiți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând din când în când pentru a preveni lipirea terciului, până când este gros și cremos adăugați un strop mai mult lapte dacă vă place mai subțire.
Între timp, pregătiți compotul.
Puneți zahărul și 2 lingurițe de apă într-o tigaie și încălziți pentru a dizolva zahărul. Odată ce clocotește, adăugați portocalele și merisoarele. Se amestecă, apoi se aprinde focul și se lasă să baloneze câteva minute până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă și compotul devine gros și lipicios.
Pentru a servi, lingurați terciul în boluri, acoperiți cu compotul de portocale și afine, un vârtej de cremă de nucă de cocos, niște nucă de cocos rasă și un grătar suplimentar de nucșoară.