Tater Tot Taco Caserola

Tater Tot Taco Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tater Tot Taco Caserole. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 389 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, apă, nuggeturi de cartofi de dimensiuni mici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Bacon Cheeseburger Ciob Oală Tater Tot Caserola, Tater Taco Caserola, și Tater Tot Taco Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați pepite de cartofi în fundul unui vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este gătit și crocant, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Gatiti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu pana nu mai este roz, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți grăsimea și aruncați-o. Se amestecă condimentele de taco și apa. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când sosul este redus și gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Lingura amestec de carne de vită gătită peste pepite de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă brânza Nacho se înmoaie uniform peste carnea de vită. Se acoperă cu roșii conservate, măsline, 1/2 cană brânză Cheddar mărunțită și sos taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
Brânză NachoBrânză Nacho
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Coaceți în cuptor până când brânza este topită și caserola este încălzită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și acoperiți cu 1/2 cană brânză Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți deasupra salată mărunțită și garnisită cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista