Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 533 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă verde, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Ghimbir, Tataki De Vită Cu Sos Ponzu, și Rulouri de primăvară vii cu sos de lămâie-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați 1 lingură de ulei peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați carnea de vită în tigaie. Prăjiți carnea de vită în cuptor până când termometrul introdus în centru înregistrează 54° pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați sosul de soia și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
7
Adăugați carne de vită la marinată. Acoperiți și refrigerați până când carnea de vită este rece, transformând marinada ocazional, cel puțin 4 ore și până la 1 zi. Aruncați marinada din carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Aranjați carnea de vită pe farfurii. Puneți movile mici de daikon, ghimbir și ceapă verde pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ridiche Daikon
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se ornează cu pene de lămâie și shiso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
10
Se servește cu boluri individuale de sos de lămâie-soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat