Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia

Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia
Tataki de vită cu ghimbir cu sos de lămâie-soia este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 533 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă verde, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Ghimbir, Tataki De Vită Cu Sos Ponzu, și Rulouri de primăvară vii cu sos de lămâie-ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați 1 lingură de ulei peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați carnea de vită în tigaie. Prăjiți carnea de vită în cuptor până când termometrul introdus în centru înregistrează 54° pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Combinați sosul de soia și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
7
Adăugați carne de vită la marinată. Acoperiți și refrigerați până când carnea de vită este rece, transformând marinada ocazional, cel puțin 4 ore și până la 1 zi. Aruncați marinada din carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Tăiați carnea de vită în felii groase de 1/4 inch. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Aranjați carnea de vită pe farfurii. Puneți movile mici de daikon, ghimbir și ceapă verde pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se ornează cu pene de lămâie și shiso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
10
Se servește cu boluri individuale de sos de lămâie-soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista