Tartule Individuale De Pere
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Tartulele individuale de pere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 728 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. Un amestec de murături din lemn presoaked, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartele individuale de brânză și Praz de la Wicklewood (Gluten F, Chipsuri Individuale De Pere, și Tartule Cu Pere De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Suprafața de lucru ușor de praf cu 3 linguri de făină; rola 1 foaie foetaj la 1/8-inch grosime.
Tăiați forme suplimentare, cum ar fi frunze sau stele, din resturi pentru garnitură, dacă doriți.
Transferați rundele pe o foaie de copt căptușită cu pergament și transferați formele pe o a doua foaie căptușită cu pergament. Se răcește 10 minute sau până când este gata de asamblare.
Coaceți rundele la 400 timp de 7 minute și dați deoparte. (Nu prebake forme suplimentare.)
Se amestecă împreună zahărul brun și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. Amestecați cu grijă feliile de pere.
Aranjați feliile de pere în cercuri concentrice pe runde. Când fiecare rundă este stivuită cu o înălțime de aproximativ 2 inci, introduceți 2 murături de lemn presoaked în partea de sus a fiecărui tartlet pentru a asigura felii.
Stropiți cu orice amestec de zahăr rămas.
Coaceți tartulele și formele la 400 timp de 15 minute sau până când formele sunt pufoase și maro auriu.
Transferați formele într-un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Coaceți tartulele încă 10 minute sau până se rumenesc și ușor caramelizate.
Transferați tarte în farfurii de desert.
Garnisiți, dacă doriți, cu forme de patiserie coapte, frișcă îndulcită și nucșoară.