Spanacul și tartele de migdale umplute cu caise este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 739 calorii. Dacă aveți greutăți de plăcintă, tigăi de tartă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torturi de sparanghel și ridiche umplute cu Pesto și Ricotta, Torturi Fără Cereale Și Lactate / / Ciocolată Neagră Și Fructe Umplute, și Torturi De Caise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați 4 tigăi de tartă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați crustele de plăcintă în sferturi și introduceți fiecare bucată într-o tigaie tartă, apăsând astfel încât să se potrivească și să taie capetele libere. Umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă și coaceți pe o foaie de copt 15-20 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Lăsați să se răcească pe raft, apoi îndepărtați fasolea sau greutățile de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau wok.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați usturoiul și fierbeți la foc mic până când devine doar o nuanță mai închisă; întoarceți căldura la mediu, adăugați spanac și sotati, lucrând în 2 loturi dacă tigaia nu este suficient de mare. Amestecați ușor caisele și untul în timp ce spanacul este încă fierbinte, apoi presărați migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Umpleți fiecare coajă de tartă cu amestec de spanac și serviți imediat.