Tartele De Anghinare
Tartulele de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ouă, sare, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ tartule de pâine, tartule de pâine rapidă cu brânză de cartofi, Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Rotiți fiecare foaie de patiserie într-un 10-in. x 8-in. dreptunghi. Folosind un 2-1 / 2-in. tăietor rotund pentru cookie-uri, tăiați 12 cercuri din fiecare dreptunghi. Apăsați rundele de patiserie pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale cupelor de brioșă miniaturale negrease; deoparte.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna și sarea.
Tăiați fiecare măslin în patru felii.
Puneți 1 linguriță de anghinare în fiecare ceașcă pregătită; top cu o felie de măsline și 1 linguriță de brânză.
Se toarnă amestecul de ou în cupe până la 1/4 in. din partea de sus.
Coaceți la 375 de minute timp de 22-26 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.