Tartele cu sparanghel și mascarpone umplute adânc
Tartele de sparanghel și mascarpone umplute adânc necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.02 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 370 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sulițe de sparanghel, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartele Mascarpone și Prune, Tartele De Căpșuni Cu Cremă De Mascarpone, și Tartele de nucă de cocos cu ananas Pocat și cremă de Mascarpone.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 12 bucăți, aproximativ 8 cm pătrați. Folosiți fiecare bucată pentru a alinia găurile unei cutii de briose cu 12 găuri și folosiți o bilă de garnituri pentru a apăsa patiseria chiar în colțuri.
Apăsați o bucată mare de folie peste tablă și în jos în găuri, apoi umpleți fiecare cu fasole de copt.
Coaceți timp de 15 minute până se umflă și devin aurii, apoi scoateți folia și gătiți încă 10 minute. Nu vă faceți griji dacă patiseria pufăie imediat.
Între timp, tăiați sparanghelul și separați tulpinile de vârfuri. Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, gătiți tulpinile timp de 6 minute, apoi pescuiți-le și puneți-le într-un castron cu apă cu gheață. Când este rece, scurgeți-le din nou. Gatiti varfurile separat timp de 3 minute, apoi puneti-le in apa cu gheata.
Puneți tulpinile, mascarpone și ouăle într-un castron mic, condimentați generos cu sare și piper, apoi folosiți un blender de mână pentru a bloca totul într-o cremă verde spumoasă.
Folosiți o lingură pentru a împinge patiseria înapoi în găuri și umpleți fiecare cu cremă. Aruncați un vârf de sparanghel în fiecare, apoi sfărâmați peste brânza de capră. Întoarceți torturile la cuptor timp de 10-15 minute până când crema s-a umflat și s-a setat. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din cutii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tartletul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "