Tartele cu sparanghel și mascarpone umplute adânc

Tartele cu sparanghel și mascarpone umplute adânc
Tartele de sparanghel și mascarpone umplute adânc necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.02 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 370 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, sulițe de sparanghel, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartele Mascarpone și Prune, Tartele De Căpșuni Cu Cremă De Mascarpone, și Tartele de nucă de cocos cu ananas Pocat și cremă de Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și tăiați-o în 12 bucăți, aproximativ 8 cm pătrați. Folosiți fiecare bucată pentru a alinia găurile unei cutii de briose cu 12 găuri și folosiți o bilă de garnituri pentru a apăsa patiseria chiar în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Apăsați o bucată mare de folie peste tablă și în jos în găuri, apoi umpleți fiecare cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți timp de 15 minute până se umflă și devin aurii, apoi scoateți folia și gătiți încă 10 minute. Nu vă faceți griji dacă patiseria pufăie imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Între timp, tăiați sparanghelul și separați tulpinile de vârfuri. Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, gătiți tulpinile timp de 6 minute, apoi pescuiți-le și puneți-le într-un castron cu apă cu gheață. Când este rece, scurgeți-le din nou. Gatiti varfurile separat timp de 3 minute, apoi puneti-le in apa cu gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți tulpinile, mascarpone și ouăle într-un castron mic, condimentați generos cu sare și piper, apoi folosiți un blender de mână pentru a bloca totul într-o cremă verde spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
MascarponeMascarpone
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Folosiți o lingură pentru a împinge patiseria înapoi în găuri și umpleți fiecare cu cremă. Aruncați un vârf de sparanghel în fiecare, apoi sfărâmați peste brânza de capră. Întoarceți torturile la cuptor timp de 10-15 minute până când crema s-a umflat și s-a setat. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tartletul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista