Tarte tatin cu ceapă, nucă și ciuperci
Tarte Tatin cu ceapă, nucă și ciuperci este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 755 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână nuci, ulei de măsline, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Tatin cu ceapă roșie, ciuperci și brânză albastră, Ceapă Vidaliană Tarte Tatin, și Ceapă Roșie Tarte Tatin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Curățați ceapa și tăiați fiecare în 6 pene prin rădăcină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapă, apoi prăjiți ușor timp de 20 de minute până se înmoaie și se colorează ușor.
Adăugați ciupercile, zahărul, sarea și piperul și dați-i o agitare bună. Gatiti usor, amestecand din cand in cand pentru inca 5 minute. Se amestecă nucile. Căptușiți baza unei forme de tort sandwich de 20-23 cm (nu pe bază de vrac) cu pergament de copt. Lingurați peste amestecul de ceapă și apăsați-l ușor. Zdrobiți brânza peste.
Întindeți patiseria și tăiați-o într-o rundă, cu aproximativ 5 cm mai mare decât cositorul.
Puneți patiseria peste umplutură și introduceți capetele.
Coaceți timp de 35-40 de minute până când patiseria este crocantă și aurie. Se răcește timp de 5 minute în tablă, apoi se întoarce pe o farfurie plată și se taie în pene.
Se servește cu o salată verde.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Tarte Tatin. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.