Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 232 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de extract de migdale, migdale, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Migdale Proaspete De Fructe De Pădure, Saskatoon Berry Unt Tarte & Berry Cum Să, și Berry Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 400 de metri cubi. Pe o suprafață ușor înmuiată, desfaceți foile de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rotiți fiecare la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați cu un 3-in cu făină. cookie cutter pentru a face opt cercuri sau alte forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Transferați pe foi de copt ungere; înțepați găurile în produse de patiserie cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți 8-10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați crema de brânză, zahărul cofetarilor și extractul de migdale până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Răspândiți peste produse de patiserie răcite. Sus cu fructe de padure, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se presară cu migdale și, dacă se dorește, zahăr de cofetărie. Refrigerați resturile.