Tarte Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele de căpșuni. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 570 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tarte cu căpșuni, Strawberry "Pop-Tarts", și Strawberry ' Pop Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați făina, zahărul și sarea într-un bol mic și puneți-le la congelator timp de 30 de minute.
Puneți amestecul de făină în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Adăugați untul și scurtarea și pulsul de aproximativ 10 ori, sau până când untul este de mărimea mazărelor.
Adăugați apa cu gheață și procesați până când aluatul se reunește. Aruncați pe o placă bine înmuiată și formați-o într-un disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți aluatul și potriviți-l în 4 (4 tigăi de 1/2 inci) cu părțile detașabile. Nu întindeți aluatul atunci când îl așezați în tigăi sau se va micșora în timpul coacerii.
Tăiați excesul rulând știftul peste partea superioară a fiecărei tigaie. Aliniați cojile de tartă cu o bucată de folie de aluminiu cu unt, cu unt în jos și umpleți-le cu fasole uscată sau orez.
Coaceți timp de 10 minute.
Scoateți fasolea și folia, înțepați fundul cojilor peste tot cu o furculiță și coaceți încă 15 până la 20 de minute până se rumenesc ușor. Puneți deoparte să se răcească.
Înainte de servire, umpleți cojile de tartă cu crema de patiserie. Aranjați fructele de pădure decorativ deasupra cremei. Topiți jeleul de caise cu 1 linguriță de apă și periați partea superioară a tartelor.
Se presară cu fistic, dacă se folosește, și se servește.
5 gălbenușuri de ou foarte mari, la temperatura camerei
3 linguri amidon de porumb
1 1/2 căni de lapte opărit
1/2 linguriță extract de vanilie pură
În vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie-mare timp de 4 minute sau până când sunt foarte groase. Reduceți la viteză mică și adăugați amidonul de porumb.
Cu mixerul încă scăzut, turnați încet laptele fierbinte în amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul într-o cratiță medie și se gătește la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă, 5 până la 7 minute. Nu vă alarmați când crema ajunge la fierbere și pare să se coaguleze; treceți la un tel și bateți puternic. Gatiti, amestecand constant, inca 2 minute; crema se va uni și va deveni foarte groasă, ca budinca. Se amestecă vanilia, coniacul, untul și smântâna grea.
Turnați crema printr-o sită într-un bol.
Așezați folie de plastic direct pe cremă și refrigerați până la rece.