Această rețetă face 32 de porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de mentă, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 879 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte Cu Brownie De Mentă, Tarte Cu Ciocolată Și Mentă, și Tarte De Ciocolată Cu Cremă De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul doar de 32 de cupe mini briose cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și 1/2 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Bateți extractul de mentă și oul până se omogenizează. La viteză mică, bateți în făină, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Mentă
Zahăr Granulat
Spray De Gătit
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Garnituri De Brioșă
Bol
Cuptor
2
Formați aluatul în bile de 1 1/2 inch. Apăsați fiecare minge în partea de jos și în sus a Cupei muffin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Coaceți 9 până la 12 minute până când se fixează și marginile devin maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din cupele de briose pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
4
Într-un castron mic, bateți ingredientele de umplere, cu excepția bomboanelor zdrobite cu amestec electric la viteză medie până când sunt netede și cremoase. Se amestecă 1/4 cană de bomboane. Lingură sau țeavă 1 linguriță de măsurare rotunjită umplând în centrul fiecărei cochilii de tartă.